İhsaniye İhsan Akdoğan İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://ihsanakdoganilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İhsaniye Mahallesi, Edirne Caddesi, No 1, Çatalca, İSTANBUL
VİZYON : Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. İhsaniye İhsan Akdoğan İlkokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
MİSYON : Bir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ilkokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. İhsaniye İhsan Akdoğan İlkokulunun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.
BAŞARILAR :

Çok Amaçlı Salon :1
Saatler : Başlama: 08.40 Bitiş : 14.30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köyümüzün ulaşım imkanları son derece gelişmiştir. Köyden 30 dakika arayla kalkan minibüsler köyümüzün Çatalca ile bağlantısını yaklaşık yarım saatlik bir sürede sağlamaktadır.Ayrıca Çatalca-Yenibosna otobüsleri ile halkın Çatalcadan İstanbul´a ulaşımı kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 75 km, Çatalca ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :